At det va?

Om arrangementet

AT DET VA....? «En Podcast som ikke er en podcast» Av Terese Moe Dahle og Anna J. Kvaløsæter.

To snakkesalige damer, opprinnelig fra Flatanger, med utallige meninger om mangt og mye, alt sett på skrått med et humoristisk øye og massiv overdrivelse. Den siste torsdagen i hver måned før jul, vil vi innta Barrique, vinbaren i Kulturhuset, med flere brennhete temaer, som vi vil sette søkelyset på. «Koffer e aill tekniske duppeditta så uferrdragelig???» «E tidsklæmma ein illusjon??» «E det på tide å kast jatting over bord??» «Bli vi flinkar te å kjør bil etter ei fartsbot?» «Dætt levestandard`n ferr at vi ska spara strøm?»

AT DET VA?????

Og kanskje har du som publikummer et ønsketema? Hvem vet?

(inte du, hvem vet inte jag.....)

Det kan også hende at det dukker opp en gjest eller to, eller en lokal kjendis. Time will show!

Vi har også en god del sanger og artige karakterer i kofferten. Målet er å få folket «ut», le så tårene spretter og rett og slett få folk til å kose seg. Dette er helt nytt konsept som vi har tenkt å prøve ut i Namsos. Så vil tiden vise om Namdalingene er klare for oss! En krysning mellom en podcast, stand-up, talkshow og teatersport, gjort i en livesetting.

Og vi som står bak, kan vel diagnostiseres med både munndiaré og kronisk selvironi, og man vet aldri hva vi vil finne på av sceniske sprell. Når det er sagt, så håper vi mange tar turen til Barrique for en lattermild og uhøytidelig høstkveld.

Desto fleir – desto artiar