1

Konsert med Magnus Sinnes

Melodiøs og kraftfull popmusikk i organiske lydbilder, har vært kjennemerket til trønderske Magnus Sinnes siden han ga ut singelen «My Scarlet, My Violet» i 2007. Låta som blant annet førte til at han ble Urørtfinalist året etter, og som fikk listinger på radiokanaler som NRK P1 og P3, viste en artist med en helt egen stil og talent.

Etter gjennombruddet fulgte Magnus opp Urørtoppmerksomheten med flere singler og platene «Imminent» (2012) og «Never Been A Stranger» fra 2014. Albumene høstet blant annet disse lovordene fra Adresseavisen:

 

-          «Håndtverket kan imidlertid ingen ta Sinnes på. Rett som det er bryter jeg ut i et glis fordi han former låtene sine så riktig , så uhyre effektivt». (anmeldelse «Imminent»)

-           «På sitt beste er Sinnes en popmusikalsk rev som få andre». (anmeldelse « Never Been A Stranger »)

 

 Nå er Magnus Sinnes tilbake med snart ferdig plate, ti år etter solodebuten. Det er nok en mer moden versjon vi møter denne gangen, og det har tatt tid å foredle sitt uttrykk på sin tredje plate.

 Det er biter av Sinnes sitt liv som spilles akustisk, og med seg har han for anledningen felegarnityr og melodier som jobber som en fin harmoni til sangen og gitaren.  Musikken til Sinnes er «love and beauty» sunget ut i låter i popformat.

_
_
_