Let it swing! - Namsos Musikkorps og Namdal Storband

Namsos Musikkorps har denne høstkvelden plukket ut sine beste svingende låter. Disse ønsker vi å dele med deg! Derfor har korpset slått seg sammen med Namdal Storband til en svingende konsert i Namsos Kulturhus fredag 5.oktober.

Namsos Musikkorps som ble stiftet i 1992, bør være godt kjent for de fleste i Namsos.  Siden 2007 har NMK hatt Tor Halvard Nilsen som sin faste dirigent. De har opparbeidet flere tradisjoner med Nyttårskonserten som den det legges mest vekt på med kjente invitert gjester hvert år. Korpset prøver hele tiden på å utvikle seg og er derfor hvert år med i NM for janitsjar. Foruten faste spillinger som 1. og 17.mai og julekonsert i kirka, har man hver høst konserter med ulikt innhold.

Skal man arrangere en konsert som det svinger av, må man selvsagt også ha med et storband. Vi har derfor fått med oss Namdal Storband som gjester denne kvelden og det gleder vi oss skikkelig til. Namdal Storband har en fast storbandbesetning med medlemmer fra hele Namdalen. De øver sammen bare en gang hver måned men legger likevel vekt på å ha et høyt musikalsk nivå. De senere årene har storbandet gjort seg bemerket med blant annet juleshow ved Kulturhuset i Nærøy, samarbeidskonsert med Marian Aas Hansen på Leka, dansespilling både i Rørvik og Bindal. Bandet har også vært arrangør og utøver under Big Band Battle som er blitt gjennomført på Kolvereid hele tre ganger i storbandets regi.