Somnium Vitae - Dans, Olav Duun VG Skole

Danseelever ved musikk, dans og drama presenterer danseforestillingen

Somnium Vitae er en danseforestilling for både unge og voksne knyttet til temaer som berører oss alle, nemlig kroppen, drømmene og livet.
Forestillingen består av tre deler, og i den første delen setter danserne spørsmål ved hvilke holdninger vi har til kroppen og dens framstilling i media og på scene. I den andre delen tar danserne oss med til drømmenes mystiske og surrealistiske verden. Den tredje delen handler om behovet vi mennesker har for kontakt, kjærlighet og bekreftelse. Her tar vi utgangspunkt i den tyske koreografen Pina Bausch sitt arbeid, hvor hun hentet bevegelser fra dansernes egne opplevelser og personlige liv. Temaene presenteres gjennom varierte dansestiler med innslag av både heftig jazzdans, utfordrende samtidsdans, sarte bevegelser og gester.

Medvirkende:
Danseelever ved musikk, dans og drama Olav Duun vgs.
Teater nonstop