Tora Dahle Aagård Goes Bigband

Hva skjer når den nye stjerne vår Tora Dahle Aagård møter Namdal Storband?

Tora Dahle Aagård

Sammen med bandet TORA, har Tora Dahle Aagård i år spilt på Moldejazz, Notodden Blues Festival, Canal Street++

Nå får du en ny mulighet til å høre henne i Namsos - og denne gang blir det en musikkopplevelse for historiebøkene!

Det hører til sjeldenhetene at en lokal artist får laget storbandarrangement av sine låter, og med et lokalt kompetent storband i ryggen til Tora Dahle Aagård så tørr vi love en unik musikalsk opplevelse.

Sturla Hauge Nilsen

TORA sine låter er arrangert for Storband på nydelig vis av Sturla Hauge Nilsen. Trompetist Sturla Hauge Nilsen er utdannet jazzmusiker fra konservatoriet i Trondheim. Når han ikke spiller med Quintus skriver han komposisjoner eller arrangementer til storband eller egne prosjekter, eller han spiller med andre band. Ytre Suløens Jass-ensemble, BounceAlarm og Trøndelag BigBand er noen av dem.

Namdal Storband

Namdal Storband har tidligere hatt samarbeid med kjente artister som Atle Pettersen, Adrian Jørgensen, Marian Aas Hansen. De har ved flere anledninger samarbeidet med lokale vokalister og musikere i regionen.

Vi kan nå fylle alle seter!

"Feeling Good" - kjøp billett i dag